MDM Utilaje


Comercializam o gama larga de piese de schimb pentru utilaje de constructii, originale sau variante alternative de calitate foarte buna

 

Cea mai bună modalitate de a prezice viitorul este să-l creezi!

MDM Utilaje S.R.L. este direct importator de piese de schimb pentru utilaje de construcţii având ca principal scop corectitudinea faţă de clienţi, promptitudinea şi livrarea urgentă a pieselor de schimb direct în întâmpinarea utilajului cu probleme.

Suntem o echipă tânără dar cu experienţă în domeniul utilajelor de construcţii şi întreţinerii acestora. Dorim să venim în sprijinul posesorilor de utilaje cu piese de calitate şi originale, la preţuri competitive, oferind suport tehnic specializat şi posibilitatea intervenţiei cu echipa de service mobil.


Fidelitatea clienţilor noştri ne reasigură de calitatea produselor noastre, de suportul oferit în identificarea corectă a pieselor dorite şi de respectarea termenelor de livrare de fiecare dată.

MDM Utilaje pune accent pe corectitudine, transparenţă, calitatea şi garanţia pieselor şi a lucrărilor de reparaţii, pe o relaţie de lungă durată, profesionala, dar flexibilă între noi şi beneficiarii noştri.